Min "døde" rev...

…♥…

Min "døde" rev...
Den henger i gangen - og der henger den godt...
Min Oldemor brukte denne, så det
er artig å ha arvet den...

Har prøvd å bruke den jeg også, men
hjelpe meg, den stikker - som et pinnsvin...

Men som pynt er den perfekt...

126880-198
…♥…

Kommentarer:
Postet av: Mari

JAHA!!! Det VAR en räv!! Då fick jag svar på det, han ser uttråkad ut, muntra upp honom! ;-)Ja, den gör sig nog mer som vackert pynt än runt din hals... Mari.

Postet av: Hulda

oi, litt av en rev det der, hehe... Så stilig veske du har fått deg. :) jeg er glad i vesker jeg også. Artig å sy de. :)

20.02.2007 @ 00:03
URL: http://huldals.blogspot.com
Postet av: elin1976

iiiiiik... Jeg får frysninger. Ikke for at du har reven men det minner meg om den stygge minken som prinsessa har på rommet. Hun arvet en gammel mink etter oldemoren sin. Denne drog hun rundt på fra hun var 4 til hun var 6. I barnehagen , på ferie osv. Andre har kose klut, tutt eller en bamse. Prinsessa hadde mink! Så fikk vi dina, som sølte seg forbi gått pga. minken. Hun spiste den regelrett opp til min store glede... Som ikke varte så lenge for samme sommeren reiste vi til Danmark og hva tror du hun fant på loppis der.. Jo en enda styggere og eldre mink. En ting er en mink som har vært i familien men en mink uten historie... æsj. Mange klemmer fra meg:O)

20.02.2007 @ 05:29
URL: http://elin1976.blogspot.com
Postet av: Karna

Disse husker jeg at pene damer gikk rundt med i min barndom, slike som bet seg i halen..?Du får bruke den til pynt, er jo ikke så greit å gå rundt med ett piggsvin rundt halsen..he,he..Grattis med overstått bursdag!!!!!!

20.02.2007 @ 08:30
URL: http://karna.sprayblogg.no
Postet av: HeiGrim

Vilt og vakkert med den døde reven din, den er kul! Jeg har det vilt for tida: masse elger langs vegen til og fra jobb, lørdag jompa en oter over vegen, måtte stå på bremsene, men den forsvant foran og under bilen, heldigvis hoppa den opp på snøkanten, uskada.....Og i dag på tur heim fra jobb kom han mikkel med bollekinnan(ja han hadde det), heldigvis la han ikke over vegen men bråsnudde av mitt blide åsyn og spurta som en gal oppover!! Skulle nesten hatt denne gjengen hengende som pynteskinn på veggen, men nei, det er kanskje bedre at de er der de er?! Ha en fortreffelig aften og hils Mikkel fra meg!!

20.02.2007 @ 19:01
URL: http://heigrim.sprayblogg.no
Postet av: Oddrun

Fin rev, når vi var små hadde vi revefarm, var med og såg på alt fra mating, rengjøring, slakting(strømkasse) flåing og pelsing.

Husker det var veldig spennende om revemora hadde blitt skremt og hadde spist ungene sine.

Masa og masa på mor om vi ikkje kunne få ein reveunge inn i huset, heldigvis sa ho nei.

18.03.2007 @ 15:57
URL: http://tradsnella.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/4306346